De vlinderblog

De vlinderblog

Welkom bij De Vlinder

Laat hier gerust al je bedenkingen, opmerkingen, nuttige tips, ... achter. Dit blog is bedoeld als een vrije 'fladderplaats'. Uiteraard zijn er controles. Wij zijn niet verantwoordelijk voor persoonlijke posts.
Meer info via: info@vzwdevlinder.be

Adem Vrij

ActualiteitPosted by De Vlinder Thu, February 01, 2018 09:01:30
Afgelopen jaar werkte De Vlinder aan Adem Vrij, een project tvv. van de Muco-patiënten. 500 euro werd rechtstreeks geschonken aan de werking van de Muco-vereniging. RUim 2000 euro opbrengst van de Dodentocht, quiz en onze eindejaarsactie met MUSIC FOR LIFE worden gebruikt om tablets en laptops aan te kopen voor de patiënten van het Universitair Ziekenhuis in Jette.

  • Comments(0)//nieuws.vzwdevlinder.be/#post48

Een warme winter

Foto's van mooie dagenPosted by De Vlinder Sat, November 19, 2016 08:08:29
Hoe het begon zo'n jaar geleden
Uitreiking Award BNP Paribas Fortis Foundation

  • Comments(0)//nieuws.vzwdevlinder.be/#post47

Een warme winter

ActualiteitPosted by De Vlinder Fri, November 18, 2016 21:57:29

Morgen zal De Vlinder fladderen in de Zoo. Dit wordt de grootste actie in onze geschiedenis en een uniek moment. Twee jaar lang hebben we met de mensen van De Vlinder keihard gewerkt en tot op dit moment worden de laatste pakjes gemaakt... Het lijkt wel of de Sint dit jaar vroeg komt...

Een actie als geen andere. Dankzij de steun van de Bnp Paribas Fortis Foundation kregen we een award om EEN WARME WINTER uit te werken. Een warme winter, waarbij vandaag de eerste sneeuwvlokken vielen en we morgen hopen op droog weer. De zoo in Antwerpen zal vanaf morgenvroeg vooral 'Vlinder' kleuren, met een aangepast programma voor leden, sympathisanten en een heleboel speciale genodigden.

Ondanks de ontgoochelingen onderweg, zullen we morgen ons einddoel bereiken en roep ik graag alle aanwezigen op er een mooie dag van te maken. Ik wil alle vrijwilligers van de voorbije maanden én die van morgen al bedanken voor hun inzet en engagement. Ik wil de partners ook bedanken voor hun steun, op welk vlak dan ook.

1 ding is zeker: morgen maken we een verschil.

Vechten tegen armoede doe je niet alleen in grote woorden, maar doe je vooral in je daden. En dat is wat we morgen met De Vlinder gaan doen. Een rupsje is weer ontpopt tot een prachtige, kleurrijke vlinder.

Als voorzitter kan ik alleen maar genieten morgen en roep ik iedereen op om er een fantastische familiedag van te maken.

Tot morgen

Kenneth Rumes, voorzitter VZW De Vlinder

  • Comments(0)//nieuws.vzwdevlinder.be/#post46

Afternoon for you and me

Foto's van mooie dagenPosted by De Vlinder Wed, April 20, 2016 13:41:34


  • Comments(0)//nieuws.vzwdevlinder.be/#post45

Aanslagen Brussel

ActualiteitPosted by De Vlinder Tue, March 22, 2016 20:08:15

Vzw De Vlinder reageert met afschuw en ontzetting op de aanslagen in Brussel en Zaventem. Onze gedachten gaan naar slachtoffers, familieleden en hulpverleners. Wij zullen tijdens de 3 dagen van nationale rouw onze gedachten naar hen laten uitgaan.

  • Comments(0)//nieuws.vzwdevlinder.be/#post44

dag van de lege flessen

Foto's van mooie dagenPosted by De Vlinder Sun, January 03, 2016 21:47:53
alternatieve nieuwjaarsdrink op de sociale zetel van VZW De Vlinder

  • Comments(0)//nieuws.vzwdevlinder.be/#post43

rustruimte Duffel AZ Sint-Maarten

Foto's van mooie dagenPosted by De Vlinder Sun, December 27, 2015 14:40:24
We overhandigen een koffiezet, waterkoker en pakket koffie en thee om de mensen in de Rustruimte van AZ Sint-Maarten een warm welkom te bezorgen.

  • Comments(0)//nieuws.vzwdevlinder.be/#post42

Music For Life 2015

Foto's van mooie dagenPosted by De Vlinder Mon, December 21, 2015 22:55:48


  • Comments(0)//nieuws.vzwdevlinder.be/#post41
Next »